Apocalipsa 22:11

Cine este nedrept, să fie nedrept şi mai departe; cine este întinat, să se întineze şi mai departe; cine este fără prihană să trăiască şi mai departe fără prihană. Şi cine este sfînt, să se sfinţească şi mai departe!
Timpul este acum pe sfarsit si "orice pasare pe limba ei piere". A venit deci vremea  sa alegeti intre Domnul Isus si Mamona. Nu este cale de mijloc si nici filozofie umanistica in Scripturi.

​Luca 11:23 Cine nu este cu Mine este împotriva Mea; şi cine nu adună cu Mine, risipeşte.

Asa ca cei care iubesc adevarul si dreptatea, sa iasa dintre cei intinati!​​ Iesiti de la culte si alte religii de stat ca sa fiti curatati si spalati de sangele Domnului Isus!

​​Faptele Apostolilor 2:40  ... Mântuiţi-vă din mijlocul acestui neam ticălos.

2 Corinteni 6:17 De aceea: ‘Ieşiţi din mijlocul lor, şi despărţiţi-vă de ei,’ zice Domnul; ‘nu vă atingeţi de ce este necurat, şi vă voi primi.

​​Sfintirea vine numai prin Biblie! Nu dati crezare minciunilor stramosesti despre "sfintii parinti."

​​Ioan 17:17 Sfinţeşte-i prin adevărul Tău: Cuvântul tău este adevărul.

Caci nu este dacat un singur parinte si mare preot la care sa ne atintim privirile!​​

​​Evrei 3:1 Deaceea, fraţi sfinţi, cari aveţi parte de chemarea cerească, aţintiţi-vă privirile la Apostolul şi Marele Preot al mărturisirii noastre, adică Isus.
El este astazi mijlocitorul nostru!

Romani 8:34 ... El a şi înviat, stă la dreapta lui Dumnezeu, şi mijloceşte pentru noi!

​​​El poate mantui in mod desavarsit pe toti cei ce se apropie de El prin credinta!

​​Evrei 7:24,25 Dar El, fiindcă rămîne ,,în veac``, are o preoţie, care nu poate trece dela unul la altul. De aceea şi poate să mîntuiască în chip desăvîrşit pe cei ce se apropie de Dumnezeu prin El, pentrucă trăieşte pururea ca să mijlocească pentru ei.

​​El are mila de slabiciunile noastre!

​​Evrei 4:14,15,16 Astfel, fiindcă avem un Mare Preot însemnat, care a străbătut cerurile-pe Isus, Fiul lui Dumnezeu-să rămînem tari în mărturisirea noastră. Căci n'avem un Mare Preot, care să n'aibă milă de slăbiciunile noastre; ci unul care în toate lucrurile a fost ispitit ca şi noi, dar fără păcat. Să ne apropiem dar cu deplină încredere de scaunul harului, ca să căpătăm îndurare şi să găsim har, pentruca să fim ajutaţi la vreme de nevoie.

​​Nu mai suntem sub lege!

​​Romani 7:1-6 Tot astfel, fraţii mei, prin trupul lui Hristos, şi voi aţi murit în ce priveşte Legea, ca să fiţi ai altuia, adică ai Celuice a înviat din morţi; şi aceasta, ca să aducem roadă pentru Dumnezeu. Dar acum, am fost izbăviţi de Lege, şi sîntem morţi faţă de Legea aceasta, care ne ţinea robi, pentruca să slujim lui Dumnezeu într'un duh nou, iar nu după vechea slovă.

​​Galateni 5:1-6 Rămîneţi dar tari, şi nu vă plecaţi iarăş supt jugul robiei. Voi, cari voiţi să fiţi socotiţi neprihăniţi prin Lege, v'aţi despărţit de Hristos; aţi căzut din har.
Semnul crucii si crucea cea de fier sau lemn ridicata pe dealuri si la porti sau purtata la gat, a fost folosita ca semn religious inca de pe timpul lui Bal in partile Egiptului. In Romania a fost descoperita la Tartaria, fiind un semn religios al Dacilor care se inchinau la soare. Vezi: Crucea cu raze de la Tartaria, cel mai vechi simbol religios al lumiiCu alte cuvinte, crucea este un simbol dracesc si pagan. Nu are nimic de a face cu mantuirea data in dar de Domnul Isus Hristos. Nu scrie nicaieri in Biblie sa ne inchinam la cruce, ba din contra, scrie sa nu ne facem obiecte de inchinare caci Dumnezeu este Duh si Adevar. Domnul Isus va veni in curand sa-si ia mireasa. Pregatiti-va sa-L intampinati. Spalati-va hainele murdare in sangele Lui caci nimic necurat si intinat nu va intra in imparatia Lui.